Kék hírek

2019.07.26. 14:09

Az idős hölgy nyakából az aranyláncot is kitépte a betörő

Tetten érte az idős nő a betörőt, nem biztos, hogy szerencsés volt.

A nyomozás adatai szerint egy 28 éves férfi 2019. július 17-én 13 óra és 17 óra között a 83 éves sértett tápiószentmártoni házába bement és ott értékek után kutatott, élelmiszereket és háztartási cikkeket szedett össze, azért hogy azokat eltulajdonítsa. Cselekménye közben megzavarta a házban lakó idős nő, akit a férfi bántalmazott, nyakából az arany nyakláncot kitépte, majd onnan elmenekült.

 

A rendőrök a sértett házának közelében található erdős területen megtalálták a férfi által a házból eltulajdonított élelmiszereket és háztartási cikkeket. Fotó: police.hu

A rendőrök a sértett házának közelében található erdős területen megtalálták a férfi által a házból eltulajdonított élelmiszereket és háztartási cikkeket. Fotó: police.hu


Az esetről történt bejelentést követően a nagykátai rendőrök az ügyben végzett adatgyűjtés eredményeként azonosították a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét. A pélyi férfit a Nagykátai Rendőrkapitányság munkatársai együttműködve a Hevesi Rendőrkapitányság és a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályának munkatársaival 2019. július 24-én 16 óra 40 perc körül a Heves megyei Pélyen elfogták. A pélyi lakost a rendőrök a Nagykátai Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták és őrizetbe vették.


A rendőrök a sértett házának közelében található erdős területen megtalálták a férfi által a házból eltulajdonított élelmiszereket és háztartási cikkeket.


A gyanúsított ellen az eljárást a Nagykátai Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja.

Címkék#betörés

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!