Kék hírek

2017.05.27. 08:42

Belehalt a bántalmazásba az idős nő, fiát gyanúsítják a rendőrök

A mezőhegyesi férfi azt állította, 83 éves anyja a sérüléseit pár nappal korábban szerezte, amikor ismeretlenek megtámadták.

Munkatársunktól

Halált okozó testi sértés miatt őrizetbe vettek egy férfit, aki a gyanú szerint olyan súlyosan bántalmazta az édesanyját, hogy az idős nő életét vesztette - közölte a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

A police.hu-n olvasható közlemény szerint május 26-án, 21 óra 42 perckor érkezett bejelentés arról, hogy mezőhegyesi otthonában elhunyt egy nő. A 83 éves nő fia a lakásban volt a rendőrök érkezésekor. Nekik a helyszínen azt állította, hogy édesanyja a sérüléseit néhány nappal korábban szerezte, amikor ismeretlenek megtámadták, bántalmazták és elvették a pénzét. A nyomozás eddigi adatai szerint az elhunyt fia máskor is megütötte az idős nőt és sokszor kiabált is vele . A tragédia előtt vita alakult ki közöttük és a gyanú szerint a 46 éves Sz. L. olyan súlyosan bántalmazta édesanyját, hogy a nő életét vesztette.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!