Kék hírek

2008.01.22. 16:33

Betörtek a téti lövöldöző szüleinek házába

Kedd hajnalra virradóra ismeretlenek betörtek a téti lövöldöző szüleinek házába. A tettes vagy tettesek az udvaron álló garázs lakatját verték le és az ott tárolt fűrészgépet vitték el. A betörésről az ámokfutó férfi édesanyja értesítette a rendőrséget.

Az asszony szerint az okozott kár körülbelül 70 ezer forint. A rendőrség betöréses lopás miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen - tájékoztatta a Független Hírügynökséget Kocsis Tünde, a Győr-Moson-Sopron megyei Rendőr Főkapitányság sajtóreferense.

A 41 éves ámokfutót a múlt héten agresszív viselkedése miatt elküldték munkahelyéről, a téti idősek otthonából. Ezért múlt pénteken reggel úgy megverte az intézmény igazgatóját, hogy a nőnek eltört az orrcsontja. Ezután hazament, elbarikádozta magát, a rendőrök ott találták meg.

A kiérkező körzeti megbízottak közül az egyiket engedély nélkül tartott, házilag átalakított fegyverével szó nélkül hasba lőtte, majd csaknem 100 lövést adott le a házból. A férfit a túsztárgyaló sem tudta jobb belátásra bírni, ám még mielőtt a kommandósok bementek volna a házba, a volt bokszló fejbe lőtte magát. A győri kórházba vitték, de ott már nem tudtak rajta segíteni. A meglőtt rendőrt megoperálták, állapota stabil.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!