Hallgassa élőben!

Betörtek a téti lövöldöző szüleinek házába

Kedd hajnalra virradóra ismeretlenek betörtek a téti lövöldöző szüleinek házába. A tettes vagy tettesek az udvaron álló garázs lakatját verték le és az ott tárolt fűrészgépet vitték el. A betörésről az ámokfutó férfi édesanyja értesítette a rendőrséget.

Az asszony szerint az okozott kár körülbelül 70 ezer forint. A rendőrség betöréses lopás miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen – tájékoztatta a Független Hírügynökséget Kocsis Tünde, a Győr-Moson-Sopron megyei Rendőr Főkapitányság sajtóreferense.

A 41 éves ámokfutót a múlt héten agresszív viselkedése miatt elküldték munkahelyéről, a téti idősek otthonából. Ezért múlt pénteken reggel úgy megverte az intézmény igazgatóját, hogy a nőnek eltört az orrcsontja. Ezután hazament, elbarikádozta magát, a rendőrök ott találták meg.

A kiérkező körzeti megbízottak közül az egyiket engedély nélkül tartott, házilag átalakított fegyverével szó nélkül hasba lőtte, majd csaknem 100 lövést adott le a házból. A férfit a túsztárgyaló sem tudta jobb belátásra bírni, ám még mielőtt a kommandósok bementek volna a házba, a volt bokszló fejbe lőtte magát. A győri kórházba vitték, de ott már nem tudtak rajta segíteni. A meglőtt rendőrt megoperálták, állapota stabil.

Hirdetés
Ismét keresik Magyarország legvirágosabb településeit!
PM-államtitkár: a jövő évi hiányszint megfelel az uniós normáknak
A járvány miatti helyreállítás igényli az 5,9 százalékos GDP-arányos hiányt, amely nem lóg ki az uniós számok közül.
Orbán Viktor: három veszély fenyegeti az országot, a népvándorlás, a járványok és Gyurcsány
A miniszterelnök nem fogta vissza magát a Fidesz-KDNP évadzáró frakcióülésén elmondott beszédében.
Karácsony beismerte, hogy hazudott egy interjúban (videó)
A baloldali főpolgármester egy külföldi tévének dicsekedett azzal, amit meg sem csinált.
Hitükről vallottak a hírességek Szegeden
Hazánk ad otthont szeptember 5. és 12. között a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusnak. A katolikus világesemény népszerűsítését a bibliai 12 apostol mintájára 12 hírnök végzi országszerte.
Falatnyi bikiniben mutatta meg tökéletes testét Weisz Fanni
Órási mennyiségű lájkot és bókot zsebelt be Weisz Fanni legutóbbi fotójáért, amelyen feszes testét egy falatnyi bikiniben mutatta meg.
Szent Iván-éji tűzugrás Apátfalván