Kék hírek

2011.04.22. 21:23

Blokkolták a Véderő honlapját

Blokkolták pénteken a magát Véderőnek nevező mozgalom honlapját, a weboldal jelenleg nem elérhető.

Az index.hu-n az olvasható: a tárhelyszolgáltató moderátora zárolta a Véderő honlapját annak tartalma miatt. A Gyöngyöspatán katonai kiképzőtábort meghirdető Véderő honlapja péntek délelőtt még elérhető volt, jelenleg csak "A weboldal blokkolt" üzenet látható.

A Sanoma tulajdonában álló szolgáltató, az Eoldal közlése szerint szabályzatuk értelmében tilos bármely olyan termék vagy szöveg, amely gyűlöletkeltésre, fajüldözésre, idegengyűlöletre vagy nemzetek és nemzetiségek közötti konfliktusra adhat okot - írta a hírportál.

Amennyiben a felhasználó eltávolítja a szabályzatot sértő tartalmakat, a lap újramoderáláson esik át, amennyiben azt a lapszerkesztő igényli, válaszolták az index kérdésére.

A vedero.hu domaint tavaly novemberben Eszes Tamás, a szervezet elnöke, a mozgalom katonai alapismereteket oktató gyöngyöspatai táborának szervezője jegyeztette be, akit pénteken Gyöngyöspatán garázdaság miatt előállított a rendőrség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!