Kék hírek

2019.01.09. 17:48

Csípőfogóval mentek lopni az áruházba

A veszprémi rendőrök elfogták azt két szentjakabfai férfit, akik egy áruházban csípőfogóval távolították el az áruvédelmi eszközöket.

Munkatársunktól

Egy veszprémi áruházból érkezett bejelentés a rendőrségre 2019. január 8-án 16 óra körül, hogy bolti tolvajokat tartóztattak fel. A helyszínre érkező rendőrök megállapították, hogy egy 26 éves férfi és 25 éves társa elektromos fogkeféket, táplálék-kiegészítő tablettákat és egyéb termékeket vitt be a próbafülkékbe, ahol az azokon elhelyezett áruvédelmi eszközöket csípőfogóval levágták. Ezt követően az árucikkeket táskáikba rejtették, majd a kasszától fizetés nélkül akartak távozni. A biztonsági őrök észlelték a bűncselekmény elkövetését és feltartóztatták a személyeket, akiknél megtalálták az ötvenezer forintot meghaladó összértékű termékeket.


A járőrök a két férfit elfogták, majd előállították a helyi rendőr-kapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki őket. Ellenük lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!