Kék hírek

2009.05.11. 08:56

Életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba a férfit

Kecskemét - A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozást rendelt el életveszélyt okozó testi sértés bűntett gyanúja miatt. A gyors rendőri intézkedések során megállapították: a bűncselekmény elkövetésével egy 28 éves kecskeméti férfi gyanúsítható.

Delmagyar.hu

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozást rendelt el életveszélyt okozó testi sértés bűntett gyanúja miatt, ismeretlen tettes ellen, mert vasárnap a megyei kórház ügyeletes orvosa bejelentést tett, miszerint a mentő beszállított egy 34 éves kecskeméti férfit, akit elmondása szerint május 9-én, az esti órákban egy általa látásból ismert személy bántalmazott a lakásánál.

Az elvégzett vizsgálatok során megállapították, hogy a kórházba vitt férfi sérülése súlyos, életveszélyes. A körültekintő, gyors rendőri intézkedések során megállapították: a bűncselekmény elkövetésével egy 28 éves kecskeméti férfi gyanúsítható, akinek kihallgatása megtörtént, az eljárás a szabadlábon hagyása mellett folytatódik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!