Kék hírek

2009.08.31. 16:03

Elfogták a vonatokat dobáló gyerekeket

A megdobált vonatokon néhány ablak betört, s csak a szerencsének volt köszönhető, hogy az utasok közül senki sem sérült meg.

Elfogta a rendőrség azokat 9-13 év közötti tiszabezdédi gyereket, akik az elmúlt hetekben négy vonatot dobáltak meg a Tiszabezdéd-Tuzsér közötti vonalon; a gyermekek életkoruk miatt nem büntethetők - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei főkapitányság sajtóügyeletese hétfőn az MTI-vel.

A megdobált vonatokon néhány ablak betört, s csak a szerencsének volt köszönhető, hogy az utasok közül senki sem sérült meg - mondta Fülöp Gergely szóvivő.

A százados tájékoztatása szerint az ügyben közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény gyanújával a záhonyi rendőrkapitányság indított nyomozást, amelynek során négy 9-13 év közötti tiszabezdédi fiúra terelődött a gyanú, akiket már meghallgattak.

Fülöp Gergely hangsúlyozta: a fiúk életkoruk miatt nem büntethetők, ezért a rendőrség a gyámhatósággal veszi fel a kapcsolatot. Az okozott kár miatt a vasúttársaság a gyermekek törvényes képviselői felé élhet anyagi követeléssel.

Címkék#rendőrség

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!