Kék hírek

2019.06.05. 18:54

Elképesztő indokkal törtek be egy debreceni pékségbe - fotók

A 21 éves budapesti férfi már hazafelé tartott egy átmulatott éjszaka után, amikor úgy gondolta, hogy bemegy a pékségbe ennivalóért.

Munkatársunktól

A gyanúsított egy átmulatott éjszaka után úgy gondolta, hogy péksüteményt akar enni – közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság. A debreceni rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.


A police.hu-n olvasható közlemény szerint a rendőrségre 2018. december 11-én 2 óra körül érkezett bejelentés arról, hogy Debrecenben, az Egyetem sugárúton egy férfi betört egy pékségbe. Az egyenruhások még a helyszínen elfogták a 21 éves fiatalt és előállították a rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki.

Fotók: Police.hu

Fotók: Police.hu

A budapesti lakos beismerő vallomást tett és elmondta a rendőröknek, hogy a barátaival szórakozni volt az éjszaka és már hazafelé tartott, amikor úgy gondolta, hogy bemegy a pékségbe ennivalóért. Észrevette, hogy nincs nyitva az üzlet, ezért berúgta a bejárati ajtó üvegét.


A Debreceni Rendőrkapitányság lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást. A nyomozás vizsgálati szakaszában a rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és az iratokat átadták az ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!