Kék hírek

2009.04.23. 15:16

Előzetesben a barátnőjét lefejező kalocsai gárdista

Kalocsa - Előzetes letartóztatásba helyezte csütörtökön a kecskeméti nyomozási bíró azt a 22 éves kalocsai férfit, aki brutális módon végezte ki hétfő este 19 esztendős barátnőjét.

A rendőrség által mostanáig meg nem erősített, de Kalocsán széles körben beszélt információk szerint gerincéig átvágta a fiatal lány nyakát, majd egy horogkeresztes zászlót terített a fejére.

A kedd hajnaltól rendőrségi őrizetben lévő fiatal férfit ma civil ruhás nyomozók kísérték a Kecskeméti Városi Bíróságra, mert a Bács-Kiskun Megyei Főügyészség kezdeményezte az előzetes letartóztatását.

A nyomozási bíró egyetértett az ügyésszel abban, hogy a férfi szabadlábon hagyása esetén számolni lehet a gyanúsított szökésével, ezért egyelőre május 23-ig elrendelte az előzetes letartóztatást. A megbilincselt férfit ezután visszakísérték a nyomozók a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság fogdájába.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!