Kék hírek

2014.02.13. 11:09

Felgyújtott egy faházat és elaludt mellette

Betört egy faházba, majd tüzet gyújtott az épület egyik helyiségben egy férfi Szarvason. A gyanúsítottat egy szomszédos telken álló autóban találták meg. A kocsi bal első ülésén aludt, a rendőrök ébresztették fel.

Munkatársunktól

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletére szerda éjjel érkezett bejelentés arról, hogy kigyulladt egy faház Szarvason. A szomszédok vették észre, hogy az épület lángokban áll. Értesítették a tűzoltókat, majd feltűnt nekik, hogy egy közeli telken az ott álló autó csomagtartója és motorházteteje nyitva van, a járműből pedig valaki táskákat, valamint szerszámokat pakolt ki.

Fotó: Police.hu

Fotó: Police.hu
A helyszínre érkező rendőrök az autóban egy férfit találtak, aki a kocsi bal első ülésében ült és aludt. Felkeltették, majd előállították a Szarvasi Rendőrkapitányságra. A 61 éves S. Tibor Sándor elmondta, hogy Szegeden él, vonattal érkezett a Csongrádi megyeszékhelyről Szarvasra. Állítása szerint régi ismerőseit akarta meglátogatni, ennek ellenére betört a faházba. Egy szekrényből ruhákat vett magára és a nyomozás eddigi adatai szerint tüzet is gyújtott az épületben. Miután kijött onnan, beült az egyik szomszédos telken álló autóba. A faház teljesen leégett, a tulajdonos kára kb. 3 millió forint.

Fotó: Police.hu

Fotó: Police.hu
A Szarvasi Rendőrkapitányság a szegedi S. Tibor Sándort őzizetbe vette és rongálás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást ellene.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!