Kék hírek

2011.05.31. 17:36

Halálos baleset az M7-es autópályán

A helyszínen meghalt egy személyautó vezetője, amely járműve a szalagkorlátnak csapódott kedden az M7-es autópálya Balaton felé vezető sávjában, Székesfehérvár térségében - közölte a rendőrség.

A baleset az autópálya 63-as kilométerénél történt. A külső sávban a személyautó mögött egy kamion haladt, azt egy kisteherautó követte. A kamion kikerülte a lassan haladó személyautót, a kisteherkocsi sofőrje azonban feltehetően későn vette észre, s miközben ki akarta kerülni, a jármű eleje jobb oldalon nekiütközött az autó hátsó részének - ismertette a baleset körülményeit a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Az ütközés erejétől a személyautó feltehetően nekicsapódott a szalagkorlátnak. A kocsit vezető nő a helyszínen meghalt. A kisteherautó vezetője nem sérült meg - tette hozzá Németh-Kész Mónika rendőr százados.

Tájékoztatása szerint az érintett útszakaszról az agárdi lehajtónál Székesfehérvárra terelik a forgalmat, s onnan az úgynevezett bevásárlóközponti lehajtónál térhetnek vissza a közlekedők az autópályára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!