Kék hírek

2019.04.20. 13:50

Halálos baleset Nagykőrösnél: felismerhetetlenségig összetört a Suzuki - fotó

Egy személy életét vesztette és egy másik súlyosan megsérült, amikor összeütközött két autó a Pest megyei Nagykőrös határában.

Munkatársunktól

Cegléd irányába haladt a Suzuki, amikor hátulról nagy sebességgel, fékezés nélkül belehajtott egy Mercedes, amitől a Suzuki egy fának csapódott és felborult. A baleset következtében a Suzukiban egyedül utazó 59 éves nő a helyszínen életét vesztette, őt a tűzoltók feszítővágó segítségével emelték ki a totálkárosra tört autóból. A Mercedesben egyedül ülő 17 év körüli fiú súlyosan megsérült, őt a mentők kórházba szállították. A rendőrség azt még vizsgálja, hogy a fiúnak volt-e jogosítványa.

Halálos baleset Nagykőrösnél: felismerhetetlenségig összetört a Suzuki. Fotó: Donka Ferenc - GALÉRIA



A munkálatok idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták, a földútra terelték a forgalmat, ahol a homokban egy kamion elakadt és csak a tűzoltók tudták kiszabadítani. A Suzukiban ülő nő szomszédja azt mondta, hogy a szerencsétlenül járt asszony éppen a ceglédi piacra ment volna zöldségeket árulni, amikor a tragédia megtörtént. Azt is mondta még, hogy ezt halálútnak is nevezik, annyira sok a baleset a nagy forgalom miatt.

Címkék#baleset

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!