Hallgassa élőben!
Fotó: Donka Ferenc

Drámai baleset Mezőhéknél: rejtélyes körülmények közt ütötte el a csomagtartóban matató sofőrt egy férfi

A férfi szörnyethalt.

Halálos kimenetelű közlekedési baleset történt Mezőhék lakott területén kívüli bekötőúton, 2021. július 28-án a reggeli órákban – közölte honlapján a Rendőrség a Bors cikke szerint.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint, egy fülöpi lakos járművével közlekedett külterületi telephelyről, amikor egy tehergépkocsi vezetője a munkagépét megelőzte. A tehergépjármű vezetője a manővert követően az úttesten megállt, a gépkocsiból kiszállt, a csomagtartóhoz ment és ott pakolt, amikor a munkagép sofőrje eddig tisztázatlan körülmények között elütötte. A tehergépkocsi vezetője a helyszínen életét vesztette.

Fotó: Donka Ferenc

Fotó: Donka Ferenc

A balesettel érintett útszakaszon a helyszínelés megkezdődött, azonban sem forgalomkorlátozásra, sem terelésre nem volt szükséges intézkedni.

Borítókép: illusztráció

Hozzászólások

A főszezon után sem csökken az utazási kedvünk
Egy felmérés szerint az őszi-téli hónapokban is sokan terveznek belföldi, illetve külföldi utazást.
Tökével, zúzával és tarajával dobták föl a pörkölteket
Jubileumi, tizedik alkalommal rendeztek kakaspörkölt-főző fesztivál Szentmihályon, ahol a főzés mellett volt kötélhúzás, kispályás seprűfoci cirokseprűvel és sörivóverseny is.
Ismét támadás ért egy tálib járművet
Szemtanúk szerint a tálibok autója ellen pokolgépes támadást követtek el.
Kutyaparádé volt Pusztaszeren – Galéria
Kuvaszfesztivált tartottak szombaton Pusztaszeren, a focipályán. A magyar vadász- és pásztorkutya fajták, vagyis a komondor, a kuvasz, a puli, a pumi, a mudi, a sima és a drótszőrű vizsla, az erdélyi kopó és a magyar agár mutatkozott be a szépszámú érdeklődőnek.
Falunapon mulattak a balástyaiak - Galéria
A pénteken kezdődött falunapokat szombaton folytatták Balástyán, melyen minden korosztály megtalálta a számára legkedvesebb programot. A legnépszerűbbnek – nyugodtan állíthatjuk – az exatlon bizonyult, amit lazább verzióban próbálhattak ki a jelenlévők. A falunaphoz kapcsolódva rendezték meg az önkéntes tűzoltók megyei versenyét, melyet a szegváriak nyertek meg.
Hétfőn felhős időre készüljön
Többfelé várható csapadék, 14 és 19 fok közé gyengül a nappali felmelegedés.