Hallgassa élőben!
Fotó: Shutterstock

Zárkájában lett öngyilkos egy férfi Cegléden

Önkezével vetett véget az életének egy őrizetbe vett fiatal férfi kedden Cegléden.

Öngyilkos lett egy őrizetbe vett férfi kedden kora délután a Ceglédi Rendőrkapitányság épületében, az elhelyezésére szolgáló zárkában. Felakasztotta magát. Noha a rendőrök megkezdték az elsősegélynyújtást, amit a kiérkező mentők munkatársai tovább folytattak, már nem tudták megmenteni a 26 éves fiatal életét – írja a Police.hu oldala alapján a Bors.

Az elsődleges vizsgálatok szerint az idegenkezűség kizárható, az őrszemélyzetet a fogvatartott haláláért felelősség nem terheli.

Azt nem hozták nyilvánosságra, mi miatt vitték be a férfit.

VAN SEGÍTSÉG!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel a www.ongyilkossagmegelozes.hu oldalt!

Dosszié

Hozzászólások

Betonoszlopnak ütközött, a helyszínen meghalt egy motoros Egernél
A rendőrök teljes útlezárás mellett helyszínelnek.
Kihúzták a hatos lottó nyerőszámait
A héten 880 millió forint volt a tét.
Már több mint 500 esethez riasztották a tűzoltókat a vihar miatt
Vasárnap kora estig országszerte már több mint 500 esethez riasztották a tűzoltókat a viharokkal összefüggésben, jellemzően kidőlt fák és leszakadt faágak miatt – közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.
Csak egy irányba közlekedhetünk a Belvárosi hídon
Augusztus 1-jén, vagyis vasárnap újabb forgalmi változások léptek érvénybe a Híd utca felújítása miatt, melyek a tervek szerint augusztus 22-ig tartanak.
A döntős helyek mutatják az erőnket – Sós Csaba
Egyetlen ember szállította a két magyar úszóérmet Tokióban, ám Sós Csaba szövetségi kapitány határozottan állítja, hogy nem csak egy nagy úszónk van.
12 órát is várakoztak a hétvégén a határon
Csütörtök óta folyamatos a várakozás a Röszke autópálya-határátkelőhelyen. A szolgálatot teljesítő rendőrök vasárnap hűtött ásványvizet osztottak a sorban álló utasoknak.