Hallgassa élőben!
Fotó: Shutterstock

Zárkájában lett öngyilkos egy férfi Cegléden

Önkezével vetett véget az életének egy őrizetbe vett fiatal férfi kedden Cegléden.

Öngyilkos lett egy őrizetbe vett férfi kedden kora délután a Ceglédi Rendőrkapitányság épületében, az elhelyezésére szolgáló zárkában. Felakasztotta magát. Noha a rendőrök megkezdték az elsősegélynyújtást, amit a kiérkező mentők munkatársai tovább folytattak, már nem tudták megmenteni a 26 éves fiatal életét – írja a Police.hu oldala alapján a Bors.

Az elsődleges vizsgálatok szerint az idegenkezűség kizárható, az őrszemélyzetet a fogvatartott haláláért felelősség nem terheli.

Azt nem hozták nyilvánosságra, mi miatt vitték be a férfit.

VAN SEGÍTSÉG!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel a www.ongyilkossagmegelozes.hu oldalt!

Dosszié

Hozzászólások

Állítólag csak kerékpározni akart, nem lopni
A hódmezővásárhelyi rendőrök lopás miatt indítottak eljárást egy 36 éves férfi ellen, aki egy több százezres kerékpárt vitt el.
Csodálatos eredményeket ért el a szegedi Spirit TSE Kozármislenyben és Portugáliában
A szegedi Spirit Tánc Sport Egyesület színeiben remekelt a portugáliai világkupaversenyen Zerjav Miha és Karcagi Laura párosa, a csapat tagjai pedig Kozármislenyben is pazar eredményekkel zárták az országos bajnokságot.
Késsel támadt az alvó családra
A Csongrád-Csanád Megyei Rendőrfőkapitányság munkatársai befejezték a nyomozást az ellen a tótkomlósi férfi ellen, aki késsel többször megszúrta ismerősét, illetve annak gyermekét is megpróbálta megsebesíteni.
Egyre hosszabbak a sorok
A bevezető utakon egyre erősebb a forgalom, Algyői úton már sor van a Ladvánszky utcai lámpa előtt, de sokan vannak a Dorozsmai úton, Kálvária sugárúton, Szabadkai úton.
A szervezésre panaszkodott a szövetségi kapitány, elkezdődött a vb
Több szegedi versenyző a nyitónapon rajthoz állt a dániai kajak-kenu világbajnokság első napján.
Kocsis: a magyarok nem aljadékok, ahogy azt Gyurcsány állítja (videó)
Van olyan magyar, aki tényleg újra ezt akarja? – teszi fel a kérdést Kocsis Máté.