Kék hírek

2010.05.28. 16:33

Holttest a zsákban - Egy fiatal szombathelyi férfit gyanúsítanak

Egy 22-25 év körüli szombathelyi fiatalembert, M. Á.-t emberölés elkövetésével gyanúsítják a szombathelyi "zsákos ügy" kapcsán a Nyugat.hu internetes portál vasárnapi információ szerint; a rendőrség nem erősítette meg az információt. <br>

A rendőrség korábbi közleménye szerint csütörtökön a Széll Kálmán utcában egy lakóházból érkezett bejelentés arról, hogy a lakók erős szagot éreznek, amelynek forrása a ház padlása. A rendőrök kiderítették, hogy a szag egy bomló emberi holttestből ered, ám a holttestet már nem a padláson felakasztva, hanem Szombathely külterületén, egy zsákban találták meg.

A Nyugat. hu úgy tudja, hogy az áldozat egy 16-17 év körüli szombathelyi lány, akit eltűnése miatt a rendőrség is keresett. M.Á. az internetes újság információi szerint testvére segítségével egy autó csomagtartójában vitte ki a holttestet a 87-es főút mellé, egy bokros részre.

A rendőrség a férfit - a hírportál szerint - őrizetbe vette, a bűncselekmény indítékáról és körülményeiről azonban továbbra sem lehet pontosabbat tudni.

Korábban írtuk:

Emberölés megalapozott gyanújával rendelt el nyomozást a Vas megyei Rendőr-főkapitányság, miután Szombathely külterületén holttestet találtak egy zsákban - közölte a főkapitányság pénteken.

Csütörtök este érkezett bejelentés a rendőrségre, hogy Szombathelyen a Széll Kálmán utcában napok óta kellemetlen szagot éreznek az ott lakók - tájékoztatott Szalai Ferenc sajtóreferens.

A bejelentés ellenőrzésekor megállapították, hogy az épület padlásán felakasztottak egy zsákot, de időközben egy személygépkocsival Szombathely külterületére, egy főút melletti erdőrészre szállították. A zsákban egy holttestet találtak.

A rendőrség emberölés gyanúja miatt nyomoz. Egyelőre részleteket nem árulnak el, csak annyit közöltek, hogy az áldozat egy 17 éves lány.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!