Kék hírek

2012.01.13. 18:48

Kábítószerdílert fogtak el Ercsiben a rendőrök

Jelenleg is felfüggesztett szabadságvesztés hatálya alatt álló kábítószerdílert fogtak a rendőrök Ercsiben.

MTI

Kábítószerdílert fogtak el Ercsiben a rendőrök; a 38 éves, büntetett előéletű, jelenleg is felfüggesztett szabadságvesztés hatálya alatt álló helybeli férfit bűnügyi őrizetbe vették - közölte a rendőrség pénteken az MTI-vel.

A férfi lakásában tartott házkutatáson különböző típusú, színű és formájú tabletták, növényi származékok, kábítószer kiméréséhez használható patikamérleg, valamint lőszer, légpuska és több, feltehetően lopott, illetve a kábítószerek ellentételezéséből származó műszaki cikk került elő - mondta el a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

[namelink name="Németh-Kész Mónika"] rendőr százados tájékoztatása szerint a férfit kábítószerrel visszaéléssel gyanúsították meg. A gyanúsítás ellen nem élt panasszal, de tagadta a terhére rótt bűncselekmények elkövetését. Azt elismerte, hogy kábítószer-fogyasztó, és hogy a lefoglalt tabletták, növényi származékok kábítószerek, de terjesztésüket tagadta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!