Kék hírek

2010.02.25. 16:26

Kegyeletsértés! Kihantolják Jimmy csontjait?

Döbbenetes rémkép dúlja fel a tragikus véget ért énekes családjának lelki békéjét: nem kizárt, hogy megnyitják Zámbó Jimmy kriptáját. Megeshet ugyanis, hogy új eljárásban vizsgálják a kilenc éve elhunyt sztár halálos balesetét.

Régi sebeket tépett fel Hulé Éva, amikor kezdeményezte, hogy újra nyissák ki a Zámbó Jimmy halálával foglalkozó aktákat. Ügyvédet bízott meg azzal, hogy a kilenc évvel ezelőtt lezárt ügyet áttekintve eldöntse, megindítható-e az új vizsgálat.

– Az idén megjelenő könyvemben szó van róla, hogy új eljárást kezdeményezek– meséli Hulé Éva, aki állítja, szemtanúja volt Jimmy halálának.

– Azért vágtam ebbe bele, mert meggyőződésem, hogy ha keresünk, akkor találunk is érdekes, eddig elsikkadt részleteket Jimmy halála körül – mondja a lábával kórházban kezelt asszony. Éva komoly áldozatokra képes, hogy bizonyítsa: Jimmy halála nem közönséges baleset volt. Sztárügyvédet, dr. Magyar Györgyöt bízta meg az üggyel - írja a BorsOnline.

A teljes cikkért kattintson ide! >>

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!