Kék hírek

2013.05.23. 13:10

Késelés Pécsen: Szerelemféltésből ölhetett a támadó

Vélhetően szerelemféltésből, volt feleségével végzett és annak élettárását sebesítette meg az a férfi, akit a csütörtöki pécsi késes támadás miatt keresett a rendőrség - tudta meg bűnügyi forrásból az MTI.

MTI

Az MTI úgy értesült, hogy a férfi kora reggel elment a nő Melinda utcai otthonához, ahol egy késsel rá és az élettársára támadt. A 44 éves nőt több tucat szúrás érte, a helyszínen belehalt sérüléseibe, 46 esztendős párja súlyosan megsérült, kórházba szállítása után műtéten esett át.

A rendőrség az ügyben több emberen elkövetett emberölés kísérletének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást, és honlapján közzétette a bűncselekmény feltételezett elkövetőjének fényképét.

Az Országos Rendőr-főkapitányság információ alapján a rendőrség elfogta a 42 éves L. Norbert Tamást, aki a gyanú szerint a Melinda utcában egy késsel megölte volt feleségét, és súlyosan megsebesítette annak élettársát.

Az ügyben több emberen elkövetett emberölés kísérletének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.


Korábban

Egy nő meghalt, egy férfi pedig kórházba került, miután egy támadó feltehetően késsel megsebesítette őket csütörtökön Pécsen - közölte a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján.

A közlemény szerint az eset kora reggel történt egy Melinda utcai társasházban. Az elkövető eddig tisztázatlan okból támadt a két emberre, közülük a 44 éves nő a helyszínen belehalt sérüléseibe, a férfit a mentők kórházba szállították.

A rendőrség több emberen elkövetett emberölés kísérletének megalapozott gyanúja miatt, ismeretlen tettes ellen indított eljárást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!