Kék hírek

2013.06.30. 13:17

Késeléssel gyanúsították, rátámadt a rendőrökre

A rendőrök a gyanúsítottat vaszari otthonából akarták előállítani: férfi a házából kilépve egy rúdra erősített késsel támadt az egyenruhásokra.

MTI

Megkéselt egy vaszari férfit szombat este a településen egy 50 éves helybeli férfi, az áldozatot hasi sérüléssel szállítottak kórházba; a tettes a rendőröket is megtámadta - közölte a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság vasárnap a rendőrségi honlapon.

A rendőrök a gyanúsítottat vaszari otthonából akarták előállítani: férfi a házából kilépve egy rúdra erősített késsel támadt az egyenruhásokra. A rendőrök többször felszólították, hogy az eszközt tegye le, de a férfi a felszólításoknak nem tett eleget, ezért az egyik járőr figyelmeztető lövést adott le, szolgálati fegyverével a levegőbe lőtt.

A férfit ezt követően elfogták, a Pápai Rendőrkapitányságon tartott kihallgatásán a cselekmény elkövetését beismerte - áll a közleményben.

A rendőrség közlése szerint Z. László ellen súlyos testi sértés miatt indult eljárás. Hivatalos személy elleni erőszak miatt a rendőrség feljelentést tesz a Veszprémi Nyomozó Ügyészségen.

A mentőszolgálat megyei mentésirányítója, Bóna Balázs arról tájékoztatta az MTI-t, hogy a megszúrt férfit a pápai kórházba szállították.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!