Kék hírek

2019.04.19. 09:23

Késsel fenyegette és bezárta a nőt a vonatkabinba egy férfi

A debreceni körzeti megbízottak rövid időn belül elfogták a tettest.

Egy jegyvizsgáló hívta a rendőrséget 2019. április 18-án 12 óra körül, mivel segítséget kért tőle egy utas, akit egy férfi inzultált. - írja a Police.hu.

Fotó: Police.hu

Fotó: Police.hu


A rendőrök a debreceni vasútállomásra mentek, ahol meghallgatták a nőt, aki elmondta, hogy a Budapestről Záhonyba közlekedő vonaton utazott egyedül egy fülkében, amikor egy ismeretlen férfi beült hozzá és beszélgetést kezdeményezett vele. A férfi ezután közeledni próbált a sértett felé, aki ezt visszautasította és el akarta hagyni a kabint, azonban az ismeretlen egy kést vett elő és nem engedte ki. A nő ezt követően kiabálni kezdett, mire a férfi elfutott.


A rendőrök a beszerzett információk alapján keresni kezdték a támadót, akit rövid időn belül a körzeti megbízottak Debrecenben elfogtak és előállítottak a rendőrkapitányságra.

 

Fotó: Police.hu

Fotó: Police.hu


A nyomozók kihallgatták és bűnügyi őrizetbe vették a 40 éves tiszabecsei lakost. A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya vele szemben felfegyverkezve elkövetett személyi szabadság megsértése bűntett és szeméremsértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja az eljárást, amely során előterjesztést tesz a gyanúsított letartóztatásának indítványozására.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!