Kék hírek

2019.02.04. 09:51

Késsel követelt pénzt apjától - ököllel megütötte és meg is rugdosta az idős férfit

A 45 éves férfit a helyszínen elfogták a rendőrök.

Munkatársunktól

Felfegyverkezve elkövetett rablás kísérletének megalapozott gyanújával folytat eljárást egy 45 éves őrhalmi lakos ellen a Balassagyarmati Rendőrkapitányság - közölte a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság.


A police.hu-n olvasható közlemény szerint a férfi február 2-án a délelőtti órákban szülei őrhalmi lakóházába bement, apjától pénzt követelt, majd többször ököllel megütötte és a földre esett sértettet megrugdosta. Ezt követően a zsebéből elővett késsel tovább követelte a pénzt, majd édesanyját félrelökve a házból távozott. A bántalmazás következtében az idős férfi könnyű sérülést szenvedett.

Fotók: Police.hu

Fotók: Police.hu

A rendőrök a bejelentést követően a 45 éves férfit a helyszínen elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, gyanúsítottként kihallgatták és őrizetbe vették. A hatóság előterjesztést tett az illetékes ügyészségen a férfi letartóztatásának indítványozására.

Címkék#rendőrség

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!