Kék hírek

2019.06.09. 10:41

Két kisbusz ütközött az M1-esen a bábolnai pihenőben - nyolc ember sérült - fotók

Az egyik jármű árokba borult.

Szeghalmi Balázs

10.58 - Ismét járható az M1-es autópálya


Befejeződött a baleset helyszínelése Bábolna térségében. Személyi sérüléses közúti közlekedési baleset történt az M1-es autópálya Győr felé vezető oldalán 2019. június 9-én reggel, a 93-as kilométerszelvénynél. A belső forgalmi sávban haladt egy német hatósági jelzésű gépjármű, ami jobbra sodródott és oldalról nekiütközött a külső sávban haladó bolgár kisbusznak.

 

Két súlyos sérült


A baleset során a külső sávban haladó jármű az oldalára borulva állt meg, a pályatest melletti füves területen. Ebben a gépjárműben nyolcan utaztak, közülük ketten súlyosan, hatan könnyebben sérültek. A helyszínelés befejeződött, a forgalom ismét zavartalanul haladhat. A belső sávban haladó jármű fejetőre borulva állt meg, abban hárman tartózkodtak, ők nem sérültek.

 

Fotók: Police.hu

Fotók: Police.hu

9.43 - Két kisbusz ütközött a Győr felé vezető oldalon a 93-as kilométerszelvénynél


Személyi sérüléses közúti közlekedési baleset történt az M1-es autópálya Győr felé vezető oldalán 2019. június 9-én reggel, a 93-as kilométerszelvénynél - írja a Police.hu. Az elsődleges adatok szerint, egy belső sávban haladó kisbusz, feltehetően műszaki hiba miatt jobbra kisodródott és nekiütközött a külső sávban haladó másik járműnek. A belső sávban haladó jármű árokba borult, amiben 7-en sérültek. A külső sávban haladó jármű egy műszaki sávba tért be. A szemle ideje alatt a forgalom csak egy sávon haladhat! Kérjük, óvatosan vezessenek!

 


8.43 - A mentőket is riasztották


Összeütközött egy kisbusz és egy gépkocsi vasárnap kora reggel az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalán, a 94-es kilométernél lévő bábolnai pihenőben. A balesethez az ácsi önkormányzati tűzoltókat és a mentőket is riasztották.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!