Kék hírek

2008.03.06. 08:24

Kigyulladt egy kamion az M5-ös autópályán Félegyházánál

Kigyulladt egy kávét szállító kamion csütörtök kora reggel az M5-ös autópályán Kiskunfélegyháza közelében - mondta el a Független Hírügynökségnek Dobson Tibor, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője.

A helyszínre három autóval érkeztek a közeli város tűzoltói megfékezni a lángokat, senkinek sem esett baja. Az egyelőre kérdéses, hogy a jármű mitől gyulladt ki. A műszaki mentés idejére a sztrádán Szeged felé csak egy sávon megy a forgalom, ezért torlódásra lehet számítani.

Dobson Tibor elmondta azt is, hogy a hétvégén az ország több megyéjén végigsöprő vihar miatt még szerdán is bőven akadt dolguk a tűzoltóknak. Csaknem 700 helyre mentek még ki, leginkább Budapesten, Pest megyében és Komárom-Esztergom megyében.

Főként félig, vagy teljesen kidőlt fákat daraboltak fel, vagy vágtak ki. A szóvivő úgy tudja, még csütörtök is lesz munkájuk a tűzoltóknak a több nappal ezelőtti vihar miatt.

Címkék#baleset

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!