Kék hírek

2010.11.22. 11:34

Kommandós akció a belvárosban: két emberre csaptak le

Kommandós akció zajlott le Szombathely belvárosában, a Thököly utcában, ahol hétfő délelőtt több tucat rendőrt és kommandóst lehetett látni; a rendőrök két személyre csaptak le, egyiküknél szemtanúk fegyvert láttak - értesült az MTI tudósítója.

Kazmar Enikő, a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI érdeklődésre egyelőre csupán annyit közölt, valóban rendőri intézkedések zajlottak a Thököly utcában, de részleteket egyelőre nem mondhat.

Az MTI informátora szerint legalább két személyt fogtak el testi kényszert alkalmazva a kommandósok. A belvárosi utca egy szakaszán csak az egyik irányba haladhatott a forgalom a helyszínelés idején.

Az MTI tudósítója a szintén belvárosi Széll Kálmán utcában azt látta, hogy rendőrségi biztosítás mellett két személygépkocsit raktak fel trélerre, a járműveket a rendőrség feltehetően lefoglalta.

A távirati iroda újabb érdeklődésére Kazmar Enikő elmondta, hogy az ügyben kizárólag a Budapesti Rendőr-főkapitányság nyilatkozhat.

A BRFK kommunikációs osztályának ügyeletese Kormos Endre viszont telefonon csak annyit közölt: kedden adnak tájékoztatást.

A Vas Népe.hu értesülése szerint három embert fogtak el a rendőrök, a lap meg nem erősített információra hivatkozva azt közölte, hogy kábítószeres ügyről lehet szó.

Az internetes újság szemtanúkra hivatkozva azt írta: rendőr jelvényt is találhattak a férfiaknál, autójuk csomagtartójából pedig fegyverek kerültek elő.

A lap szerint a rendőrök több autót is lefoglaltak, ezek között volt egy bécsi rendszámú BMW is.

Címkék#rendőrség

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!