Kormányszóvivő: a bevándorláspárti erők 2019-ben fokozni fogják a Magyarország elleni támadásokat

Ennek első jeleit már láthattuk erőszakos utcai tüntetések formájában - mondta Hollik István.

A bevándorláspárti erők a Soros-hálózattal együttműködve fokozni fogják Magyarország elleni támadásaikat 2019-ben – jelentette ki Hollik István kormányszóvivő a kormány Facebook-oldalára pénteken feltöltött videofelvételen.

Hollik István azt mondta, “ennek első jeleit már láthattuk erőszakos utcai tüntetések formájában”.
Úgy fogalmazott: azért támadják Magyarországot, mert az egész bevándorláspárti politika útjában áll, ráadásul egyre több szövetségese is van ez ügyben.

“Azért támadják a bevándorlásellenes nemzeti kormányt, hogy elmozdítsák azt, és Soros embereit ültessék a hatalomba, akik szó nélkül végrehajtják a migránsok beengedését és a nemzeti szuverenitás föladását” – hangoztatta a kormányszóvivő, aki szerint ha a májusi európai parlamenti választásokon ismét a bevándorláspártiak kerülnek többségbe, Európa bevándorlókontinensé válik.

A bevándorláspártiak javaslatai már “ott vannak a brüsszeli döntéshozók asztalán”, és e javaslatok célja, hogy “fokozzák, felgyorsítsák és megkönnyítsék a migránsok beáramlását Európába” – tette hozzá Hollik István.

Az utolsó percekben fordítva jutott elődöntőbe a PSG
Sokáig vezetett az Atalanta, de a franciáknak sokkal több helyzetük volt.
A Fradi igazolásairól beszélt Kubatov Gábor (videó)
Azt is elárulta, mivel lehet a csapathoz csábítani egy kiszemelt játékost.
Hamarosan a közösségi terjedés fázisába léphet a járvány
Továbbra is fontos a felelősségteljes magatartás, a higiéniai szabályok betartása, főként az alapos kézmosás, a távolságtartás és a szájmaszk használata.
Soros szerint Magyarország és Lengyelország az EU ellenségei
A 90 éves milliárdos szerint Európa ellenségeiben az a közös, hogy ellenzik az általa hirdetett „nyílt társadalom” eszméjét.
Pénzt temettek a halott mellé, hogy kifizesse a túlvilágra szállítást
Négy korszakból származó gazdag lelőhelyre bukkantak horvát régészek a magyar határ közelében. A leletek az akkori emberek szokásairól is mesélnek.
Büfékocsikat, fagyisokat és mozgóboltokat ellenőrzött a Nébih
Sokféle problémát találtak, összesen 1,7 millió forintnyi élelmiszert vontak ki a forgalomból.