Kék hírek

2015.01.08. 16:40

Lángolt a kémény, gyerekek is voltak a házban - fotó

Kigyulladt egy ház kéménye Battonyán. Az épületben egy öttagú család él.

Munkatársunktól

Kigyulladt egy lakóház kéménye Battonyán. A helyi rendőrőrs parancsnoka, két körzeti megbízott és egy határrendész érkezett elsőként az épülethez, melyben egy öttagú család él - közölte a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

Kigyulladt egy lakóház kéménye Battonyán. Fotó: Police.hu

Kigyulladt egy lakóház kéménye Battonyán.
Fotó: Police.hu

A police.hu-n olvasható közlemény szerint január 7-én 16 óra 18 perckor érkezett bejelentés arról, hogy Battonyán kigyulladt egy lakóház kéménye. A szomszédban lakó nő vette észre a tüzet, ő kérte a tűzoltók és a rendőrök segítségét. Azt is elmondta, hogy a házban egy háromgyermekes család lakik. A battonyai őrsparancsnok két körzeti megbízottal és egy határrendésszel azonnal elindult az épülethez, elsőként érkeztek a helyszínre. Segítettek a szülőknek abban, hogy gyermekeikkel együtt minél gyorsabban el tudják hagyni a házat, emellett a kályhákból elkezdték kihordani az izzó parazsat az udvarra a hóba. A kéményt a tűzoltók rövid időn belül eloltották, így a tűz nem terjedt át az épület más részeire. Míg az édesapa az oltásban, a kályhák kiürítésében igyekezett segíteni az egyenruhásoknak, az édesanyát két kisfiával és kislányával az egyik körzeti megbízott vitte el a nagyszülőkhöz. A szülők és a gyermekek nem sérültek meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!