Kék hírek

2007.11.23. 12:28

Meggyilkolták, majd beköltöztek a lakásába

Meggyilkolt egy férfi és élettársa egy középkorú nőt, majd aláhamisították az áldozat nevét és megvették a lakását. A megölt asszony holttestét a ház udvarán ásták el.

A rendőrségre még nyáron jelentette be egy asszony, hogy eltűnt a testvére, egy 49 éves monori nő. A bejelentés után viszont a papírok szerint a keresett nő eladta a házát egy párnak. A szakértők megvizsgálták az adás-vételi szerződést, amiről kiderült: az eladó nevét aláhamisították, a házat megvevő férfi élettársa írta alá.

A nyomozók kiderítették, hogy a férfi megfojtotta az eltűntként keresett nőt, majd élettársa segítségével a ház udvarán elásta. Ezután vették meg tőle a házát, legalábbis a hamisított papírok szerint. A pár két tagját csütörtökön vették őrizetbe a rendőrök emberölés miatt, azóta már kezdeményezték előzetes letartóztatásukat - olvasható a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság közleményében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!