Kék hírek

2019.04.20. 09:20

Mint egy hollywoodi akciófilm: drón vitte volna a fegyvert a Teréz körúti robbantónak - durva részletek a tervéből

Döbbenetes információhoz jutott a Bors: fegyvert és lőszert kért egy levélben a húgától P. László.

Munkatársunktól

Húga segítségével tervezett megszökni a börtönből P. László – tudta meg a Bors. Biztos forrásból úgy értesültünk, hogy a Teréz körúti robbantóként elhíresült férfi zárkájában a minap egy kézzel írott levelet találtak, amiben fegyvert és lőszereket kért a szökéséhez. A Teréz körúti robbantót jelenleg a váci fegyházban őrzik, ahonnan esélye sincs megszökni. Éppen ezért azt tervelte ki, hogy amikor legközelebb átszállítják az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetbe (IMEI), onnan kísérli meg a szökést. Testvérének egy drónnal kellett volna eljuttatni az árut az elmemegfigyelőbe.


Irományát egy papír zsebkendőbe csomagolta, azt pedig a következő beszélőjén akarta átadni családtagjának. A férfi jelenleg a Váci Fegyház és Börtönben raboskodik. A Bors úgy tudja, a zárkáján nem osztozik másokkal, s minden percét kamera figyeli. Ördögi terve a börtönőrök miatt ment füstbe, akik még időben észrevették, miben mesterkedik. Információink szerint az ügyben büntetőfeljelentést tett az érintett intézmény.


A lap értesüléseivel kapcsolatban megkereste a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnokságát, ahol hivatalosan nem erősíthették meg információnkat, de nem is tagadták.

Borsonline.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!