Kék hírek

2019.07.29. 21:26

Nem fogja elhinni, mit lopott a paksi férfi

Gondolhatnánk, hogy pénzt, vagy ékszereket, de ennél meglepőbb a válasz.

Az eljárás adatai alapján egy paksi áruház képviselője 2019. január 23-án tett bejelentést a rendőrségre, hogy az áruházból egy ismeretlen személy 8 darab kókuszcsemegét és egy műfogsorrögzítőt tulajdonított el. A tettes a termékeket a ruházatába rejtette és a pénztártól fizetés nélkül távozott. - írja a Police.hu.


Az adatgyűjtés eredményeként a rendőrök azonosították a feltételezett elkövetőt, egy 64 éves helyi lakost, akit a nyomozók gyanúsítottként hallgattak ki. A férfi beismerte a cselekmény elkövetését és elismerte továbbá azt is, hogy 2019 januárjában ugyanebből az áruházból még két alkalommal tulajdonított el kókuszrudat, és egyéb élelmiszereket. A férfi ellen üzletszerűen elkövetett lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.


Az ügyben a paksi rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és a keletkezett iratokat a napokban megküldték az illetékes ügyészségnek.

Címkék#lopás

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!