Hallgassa élőben!
Fotó: Shutterstock

Bennégett a tyúkólban a kétéves kislány, miközben a szülők tévéztek

Pillanatok alatt bekövetkezett a baj, amikor felcsaptak a lángok egy ház udvarán. A kislány életét nem lehetett megmenteni.

Borzalmas tragédiáról számoltak be az ukrajnai Ternopili terület egyik falujából, mely egy többgyermekes család udvarán következett be.

A család ugyanis egy tyúkólat alakított át lakóhelyiséggé, ami nemrég a tűz martalékává vált, benne a kétéves kislányukkal. A tűzeset kapcsán a szakértők még keresik a tragédia kiváltó okát.

A tűzoltók találtak rá a kétéves kislány holttestére, a helyiségben lévő ágy alatt. A rendőrök szerint a gyermek megijedt, és ott akart elrejtőzni a tűz elől. Az előzetes információk szerint a lakók Kárpátaljáról származnak – számolt be róla a kiszo.net alapján a Bors.

A tragédia idején az idősebb gyerekek a folyóparton voltak, négy felnőtt pedig a házban nézte a televíziót, míg a legkisebb az udvaron játszott. Egy robbanásszerű hangra figyeltek fel, aminek köszönhetően észrevették a lángokat.

A kislány az előzetes információk szerint feltehetően baleset áldozata lett.

Dosszié

Borítókép: illusztráció

Hozzászólások

Reális elvárás a legalább egy érem
A Nemzeti Sport Online helyszíni stábja edzésen látogatta meg kötöttfogású birkózóinkat, akik láthatóan jó hangulatban készültek a tokiói bemutatkozásukra.
Újpesten győzött a Puskás Akadémia
Az Újpest hazai pályán 2-1-re kikapott a Puskás Akadémiától vasárnap a labdarúgó OTP Bank Liga 2021/22-es nyitófordulójának zárómérkőzésén.
Augusztustól tíz újabb egyetem csatlakozik a modellváltó intézményekhez
A világhírű borvidéken, külföldi példák alapján megalapítják a kiemelten szőlészettel-borászattal foglalkozó első hazai felsőoktatási intézményt, a Tokaj-Hegyalja Egyetemet.
Átadták a felújított nádasdladányi kastélyt
A ma élő nemzedékek feladata a történelmi emlékek ápolása – jelentette ki a Miniszterelnökséget vezető miniszter az átadón.
Aknára lépő vadászok vesztették életüket Boszniában
Még mindig sok akna lapul a föld alatt az 1995-ös boszniai háború óta.
Germán büntetője döntött, Békéscsabán nyert a Szeged-Csanád GA
A labdarúgó NB II. 2021–22-es nyitányán a Szeged-Csanád Grosics Akadémia Békéscsabán szerepelt, és Germán 11-esével győzött.