Hallgassa élőben!
Fotó: Shutterstock

Holtan találtak rá a 4 éves kisfiúra a játékai között

A nagymama még az ágyába fektette le az unokáját, de reggelre már nem találta.

Családi tragédia történt Hurricane cityben, július 25-én eltűnt egy 4 éves kisfiú. Este a nagymama az unokáját még befektette az ágyába. Aki az este folyamán megijedhetett és bebújt a játékai közé, amit egy ládában tartottak.

Másnap reggel, mikor mamája fel akarta kelteni, nem találta és a hívásra sem reagált a kisfiú. A család kihívta a rendőrséget és elkezdték a keresést, sajnos csak vasárnap délelőtt bukkantak rá. Pedig a rendőrség mindent megtett, hiszen egy csapat a szomszédságot kérdezte, addig a másik csapat a házat nézte át. A rendőrök kétszer is átkutatták a házat, de csak harmadjára találták meg a kisfiú testét a ládában, aki valószínűleg már az első este halott volt.

A kis utahi városban mindenkit meghatott az eset és a közösség összefogva szeretné eltemetni a kisfiút, valamint egy alapítványt is akarnak támogatni, amely az eltűnt gyerekek eseteivel foglalkozik.

Borítókép: illusztráció

Hozzászólások

Világzenei fesztivált rendeznek a Szentendrei-szigeten
Hat ismert hazai formáció szokatlan műsort mutat be október 2-án.
Két magyar borlapot is díjazott a Wine Spectator
Két budapesti étterem, a Felix Kitchen & Bar, valamint a Winescape Budapest Borbár is szerepel az amerikai Wine Spectator bormagazinnak a világ legizgalmasabb borlapjait felsoroló idei listáján.
Orbán Viktor: Az elüldözött egyetem Budapesten
Magyarországot a Soros-egyetem kapcsán azért támadják, mert nem hagyta, hogy a spekuláns milliárdos továbbra is visszaéljen a hatalmával – jelentette ki Orbán Viktor a Szamizdat 13. című, a miniszterelnöki honlapon szombaton megjelent írásában.
Vasárnap változóan felhős idő várható
A legmagasabb nappali hőmérséklet többnyire 19 és 25 fok között alakul.
Teljes kudarc a baloldali előválasztás első napja: csak hétfőn folytatódhat a voksolás
A szervezők „ismeretlen eredetű tömeges terhelésre” hivatkoznak.
Orbán Viktor: egyre többen dolgozunk!
A Gyurcsány-féle, munkáról lebeszélő gazdaságpolitika helyett munkaalapú gazdaságot építettünk föl – mondta a kormányfő.