Kék hírek

2019.01.02. 07:00

Női holttestet találtak az M3-ason

Segítségnyújtás elmulasztása miatt indult eljárás.

MTI

Segítségnyújtás elmulasztása miatt indított eljárást a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) az M3-as autópályán szerda hajnalban talált holttest ügyében - közölte a rendőrség a honlapján.


A női holttestet Budapesten, az M3-as autópálya fővárosból kifelé vezető oldalán találták a 11-es kilométerszelvénynél. A helyszíni szemle során a rendőrök megállapították, hogy az áldozatot az autópályán ütötték el, a gázoló segítségnyújtás nélkül továbbhajtott.


Az ügyben a BRFK ismeretlen tettes ellen indított eljárást segítségnyújtás elmulasztása miatt.


A helyszíni szemlét a rendőrök befejezték, a forgalom zavartalan.


Korábban írtuk:


Egy holttestet találtak szerda hajnalban Budapesten, az M3-as autópálya fővárosból kifelé vezető oldalán - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.


Mint írják, a rendőrségre 1 óra 38 perckor érkezett bejelentés, hogy a 11-es kilométerszelvénynél egy holttestet találtak.


A helyszíni szemle idejére az M3-as autópálya fővárosból kifelé vezető oldalán a 12-es és 13-as kilométerszelvény között a két külső forgalmi sávot a rendőrök lezárták.


(Lead-képünk illusztráció - a szerk.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!