Kék hírek

2009.05.09. 18:41

Rálőttek egy házra Pest megyében

Rálőttek egy családi házra péntek éjszaka a Pest megyei Őrbottyánban. A lövedékek az ablakon keresztül a szoba egyik falába fúródtak- tájékozatott Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőr- főkapitányság sajtóreferense.

Az ott lakók a lövöldözés idején egy másik helyiségben tartózkodtak, így nem esett bajuk. A rendőrség feltételezi, hogy családi viszály van a háttérben. Valószínűsítik, hogy a lövöldöző a házban lakó nő volt férje.

Két lövést adtak le éjfél körül egy őrbottyáni családi házra. A lövedékek - amelyek a csukott ablakon át, a lehúzott redőnyön keresztül jutottak az épületbe - a szoba egyik falába csapódtak. A házban lakó két ember ekkor másik helyiségben volt, így egyiküknek sem esett baja. A lövöldözés hátterében feltehetően egy megromlott kapcsolat áll, valószínűsíthetően az ott lakó nő volt férje követte el a bűncselekményt - mondta a szóvivő.

A rendőrség emberölés kísérlete miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!