Kék hírek

2019.05.11. 22:04

Rendőr Judo Európa-bajnokság Győrben - Négy bronzérmet szereztek a magyarok

A rangos nemzetközi judoverseny egyéni küzdelmeiben összesen négy bronzérmet szereztek rendőreink.

A második versenynapon, szombaton tovább folytatódtak az egyéni küzdelmek a győri Olimpiai Sportparkban megrendezett XV. Rendőr Judo Európa-bajnokságon. Ezen a napon a nagyobb súlycsoportokban versenyző férfiak és nők léptek tatamira.


A lelátókon szurkolók mindkét versenynapon színvonalas és sportszerű küzdelmeknek, nagy összecsapásoknak lehettek tanúi. Kisebb-nagyobb sérülések történtek ugyan pénteken és szombaton is, azonban a rendezvényt felügyelő állandó orvosi stáb, valamint az őket segítő győri police medic képzésben részesült rendőrök gyorsan elsősegélyben részesítették a sérülteket. Egy versenyzőt a mentőszolgálat munkatársai további vizsgálat miatt kórházba vittek - olvasható a rendőrség honlapján.

Rendőrök léptek tatamira - Rendőr Judo Európa-bajnokság Győrben


 

A pénteki három bronzérem mellett, szombaton újabb magyar sportoló sikerének örülhetett a hazai szurkolótábor. A 90 kilogrammos súlycsoportban Nerpel Richárd, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem harmadéves hallgatója, ismét harmadikként állhatott fel a dobogóra.

Címkék#rendőrség

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!