Kék hírek

2017.12.26. 15:19

Reszkessetek, betörők! magyar módra: piáért tört be karácsonykor

Alkohol és illatszerek lapultak a megzavart tolvaj táskájában.

Egy egri nő tett bejelentést a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2017. december 25-én 10 óra 50 perckor, miszerint a szemben lakó szomszédjai segítségért kiabálnak. A percek alatt helyszínre érkező rendőrjárőröknek a házaspár elmondta, hogy egy ismeretlen férfi betört otthonukba és onnan egy táskába pakolta az ott talált értékeket, majd elmenekült, mivel cselekményében megzavarták.

Az egyenruhások a kapott személyleírás alapján az egri buszpályaudvaron elfogták a 37 éves H. Péter kerecsendi lakost és előállították az Egri Rendőrkapitányságra, ahol ellene – őrizetbe vétele mellett – lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt indult eljárás. Gyakorlatilag percek alatt elkapták.

A nyomozó hatóság egyben előterjesztést tett a gyanúsított előzetes letartóztatásának indítványozására - írta a police.hu.


Van ott még egyébként, ahonnan ez jött: Tiszanánán szombat délután ányási fiatalok azzal ütötték volna el az időt, hogy tetőgerendát lopnak. Cselekményükben megakadályozták őket a Hevesi Rendőrkapitányság Tiszanánai Rendőrőrsének járőrei, és előállították őket a rendőrőrsre. A 21 éves, 18 éves és 16 éves átányi lakosok ellen lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt indult büntetőeljárás - részleteket a police.hu-n olvashatnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!