Kék hírek

2019.08.18. 10:58

Soha nem volt jogsija, mégis ellopott egy körre egy parkoló autót

A rendőrségen azt mondta a 21 éves férfi: régi álma volt, hogy jogosítványa legyen.

Egy férfi tett feljelentést a rendőrségen arról, hogy Balmazújváros, Bólyai utcában parkoló gépkocsiját 2019. augusztus 10-én ellopták. A rendőrök adatot gyűjtöttek, amely eredményeként rövid időn belül azonosították a feltételezett elkövetőt.

A nyomozás adatai szerint a 21 éves helyi lakos – aki soha nem rendelkezett vezetői engedéllyel – épp gyalogosan tartott haza, amikor észrevett egy parkoló autót, amely nyitva volt. Beült a járműbe és elhajtott a helyszínről, majd a kocsikázás végén a háza előtt leparkolt. A rendőrök a helyi lakost még aznap elfogták és előállították a rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki. A férfi beismerő vallomást tett és elmondta, hogy régi álma volt, hogy jogosítványa legyen. 

Fotók: rendőrség

Fotók: rendőrség

Vele szemben a Balmazújvárosi Rendőrkapitányság jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást. A nyomozó hatóság az ügy vizsgálati szakaszában elvégezte a szükséges eljárási cselekményeket, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

Címkék#lopás

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!