Kék hírek

2008.02.19. 08:52

Terhes nő is meghalt a hajnali, fővárosi balesetben

Egy terhes nő volt az egyik áldozata a hajnali, Maglódi úti balesetnek. Mint a Független Hírügynökség már hírül adta, hajnali egy óra után a Maglódi úton egy autó lerohant az úttestről és egy vaskerítésnek csapódott.

Ketten azonnal meghaltak, a harmadik utas a mentőben halt meg. Róla kiderült, hogy állapotos volt, de mivel iratok nem voltak nála, egyelőre nem sikerült azonosítani.

A baleset Kőbányán, a Maglódi úton történt. Az Új köztemető felől a városközpont irányába haladó autó először áttért a szemből érkezők sávjába, majd ott a járdára hajtott és egy építőanyag kereskedés vaskapujának csapódott. A csupán néhány napos gépkocsit egy 30 éves férfi vezette. Ő, és a mellette ülő 33 éves nő a helyszínen meghaltak. Egy velük utazó - egyelőre még nem azonosított nőt - a tűzoltók még élve kiszabadítottak a teljesen összeroncsolódott járműből, a mentőben azonban életét vesztette.

Kormos Endre, a Butapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese a Független Hírügynökségnek elmondta, hogy a mentőben elhunyt fiatal nőnél nem voltak iratok, így továbbra sem tudják, ki volt ő. Annyi bizonyos, hogy szerencsétlenül járt nő állapotos volt, de hogy mennyi idős terhes, azt csak az igazságügyi orvosszakértő vizsgálata után lehet megtudni.

Címkék#baleset

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!