Kék hírek

2019.03.07. 10:01

Többször megütötte barátját, mert az köszönés nélkül hagyta ott a bulit

Garázdaság és könnyű testi sértés gyanújával indult büntetőeljárás a 18 éves fiú ellen.

Munkatársunktól

A Bonyhádi Rendőrkapitányság folytatott büntetőeljárást egy 18 éves zombai fiú ellen, aki ismerősét bántalmazta az utcán – közölte a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.


A police.hu-n olvasható közlemény szerint a Bonyhádi Rendőrkapitányság indított büntetőeljárást garázdaság és könnyű testi sértés megalapozott gyanújával egy 18 éves zombai fiú ellen. A fiatal 2018. december 21-én ütötte meg egy ismerősét több alkalommal is mindenféle előzmény nélkül egy teveli buszmegállóban, azért mert a sértett egy buliból köszönés nélkül távozott. A 19 esztendős – szintén zombai – fiú az ütésektől könnyű sérüléseket szenvedett.


A 18 éves elkövetőt a rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki, a bűncselekmény elkövetését elismerte. Az ügy vizsgálati szakaszában a Bonyhádi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte. A rendőrök a keletkezett iratokat megküldték az ügyészségnek.


(Lead-képünk illusztráció - a szerk.)

Címkék#rendőrség

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!