Kék hírek

2016.03.06. 08:52

Úgy megverte volt párja Hajnalt, hogy kiszakadt melléből a szilikon

Másfél év után talán vádat emelnek a fiatal nő támadója ellen.

"Az ajtófélfának lökött, ömlött az ujjamból a vér. Rángatott, végigtaszigált a lakáson, szorongatta a nyakam, a karom. Lelökött a kanapéra, és a mellemnél leszorított, miközben ütött" - így emlékezett vissza korábban [namelink name="Takács Hajnal"] a Borsnak arról, amikor párja brutálisan megverte.

Ennek következtében a nőnek kiszakadt a szilikonos mellimplantátuma, másfél centiméteres szilikondarabok kerültek a nyirokrendszerébe a testi erővel kifejtett nyomás miatt, és sürgős operáción is át kellett esnie.

Ennek ellenére először - 2014 nyarán - vádemelési javaslat nélkül zárult le a nyomozás, a rendőrség szerint ugyanis nem volt megállapítható a bűncselekmény. Hajnal ekkor egy ügyvéd segítségével felleb­be­zett a határozat ellen, az új nyomozás a közelmúltban zárult le.

- A rendőr­ség most már vádemelést ja­­­va­solt a volt párom ellen, de csak elekt­ronikus adat­­tal való visszaélés miatt. Azért, mert belépett az e-mail fiókomba, és átküldte ma­gának 180 levelemet - mesélt az újabb fordulatról a Borsnak Takács Hajnal, aki im­már évek óta küzd azért, hogy volt párja elnyerje méltó büntetését. Kapcsolata a férfival 9 hónapig tartott.

A fiatal nő azóta a családon belüli erőszak elleni küzdelem egyik szószólója lett, hamarosan megjelenik ezzel kapcsolatos második könyve, Bántalmazottak igazsága címmel.

Borsonline.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!