Kék hírek

2008.01.22. 11:33

Újabb bankautomata került elő egy horgásztóból

Ismét előkerült egy bankautomata a Komárom-Esztergom megyei majki horgásztóból. A rendőrök feltételezése a berendezést tavaly novemberben Zircről lopták el.

Több, mint egy hónapja már előkerült egy másik automata is ugyanebből a tóból, arról az derült ki, hogy egy győri hipermarketből vitték el a tolvajok.

Egy szétvágott bankautomatát találtak hétfő délután Komárom-Esztergom megyében, a majki horgásztóban. A berendezést már kiemelték a vízből.

A rendőrök azt feltételezik, hogy az automata az lehet, amelyet tavaly novemberben egy zirci áruházból loptak el ismeretlenek úgy, hogy egy gépkocsira erősített kötéllel egyszerűen kirántották a helyéről - mondta el a Független Hírügynökségnek Dániel-[namelink name="Tóth Zoltán"], a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Ugyanebben a horgásztóban múlt decemberben is találtak már egy bankautomatát, akkor egy horgász lett figyelmes a berendezésre. Arról kiderült, hogy Győrből lopták el néhány nappal korábban hasonló módszerrel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!