Hallgassa élőben!

Újabb bankautomata került elő egy horgásztóból

Ismét előkerült egy bankautomata a Komárom-Esztergom megyei majki horgásztóból. A rendőrök feltételezése a berendezést tavaly novemberben Zircről lopták el.

Több, mint egy hónapja már előkerült egy másik automata is ugyanebből a tóból, arról az derült ki, hogy egy győri hipermarketből vitték el a tolvajok.

Egy szétvágott bankautomatát találtak hétfő délután Komárom-Esztergom megyében, a majki horgásztóban. A berendezést már kiemelték a vízből.

A rendőrök azt feltételezik, hogy az automata az lehet, amelyet tavaly novemberben egy zirci áruházból loptak el ismeretlenek úgy, hogy egy gépkocsira erősített kötéllel egyszerűen kirántották a helyéről – mondta el a Független Hírügynökségnek Dániel-Tóth Zoltán, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Ugyanebben a horgásztóban múlt decemberben is találtak már egy bankautomatát, akkor egy horgász lett figyelmes a berendezésre. Arról kiderült, hogy Győrből lopták el néhány nappal korábban hasonló módszerrel.

A spanyolok büntetőt rontottak, Lewandowski első gólja pontot ért
Mindkét csapat nyerhetett volna – a döntetlen egyiküknek sem főnyeremény.
Sokat romlott a magyar énekes állapota, az ágyban is alig tud felülni
Váratlanul sokat romlott Dobos Attila állapota, miután a szerelme magára hagyta egy kis időre.
Lochte lemarad az olimpiáról
A hatszoros olimpiai bajnok Ryan Lochte nem lesz ott a tokiói olimpián, mivel 200 méter vegyesen csak hetedikként zárt az amerikai úszók ötkarikás válogatójának pénteki napján.
Egyre több illegális bevándorló száll partra Olaszországban
Több mint 1500 migráns ért partot Olaszországban egyetlen nap alatt, többségüket Lampedusa szigetére vitték, ahol ismét problémák akadtak az elszállásolásukkal.
Hajrá Magyarország! – üzente Matteo Salvini
A jobboldal egységét hirdette szombaton Rómában utcai pártdemonstráción a Liga elnöke.
Vasárnap egy órával tovább tartanak nyitva a budapesti strandok
Mindenkinek azt javasolják, hogy előzetesen, online vásárolják meg a belépőt.