Kék hírek

2009.10.29. 07:27

Újabb gyújtogatás a fővárosban

Egy papír-írószerüzletet is felgyújtottak szerda éjszaka a fővárosban; az MTI hivatalosan meg nem erősített információja szerint az eset összefüggésben áll az újpesti autógyújtogatással.

Sass Oszkár, a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese csütörtök kora hajnalban az MTI-nek azt mondta: a XV. kerületben, a Nyírpalota utcában csaptak fel a lángok egy üzletben, a tűzesetnél szándékos gyújtogatás gyanúja merült fel. Hozzátette: az eset során senki sem sérült meg.

Molnár Péter, a Fővárosi Tűzoltóparancsnokság sajtószóvivője ugyancsak megerősítette: egy papírbolthoz riasztották a tűzoltókat, akik két vízsugárral fékezték meg a lángokat.

Szerda este Újpesten is gyújtogatás gyanúja miatt indítottak nyomozást a rendőrök, miután kigyulladt egy személyautó a Nádasdy Kálmán utcában. A lángok két másik kocsit is megrongáltak.

Az MTI úgy tudja, a kocsi és az üzlet tulajdonosa ugyanaz a személy. A BRFK sajtóügyeletese nem erősítette meg az MTI információját, de azt elmondta: a rendőrök vizsgálják, hogy a két eset között lehet-e összefüggés.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!