Kék hírek

2009.04.23. 16:33

Viperával, kutyalánccal verték a bátonyterenyei férfit

Viperával, kutyalánccal, seprűnyéllel vertek össze egy férfit hatan szerdán este Bátonyterenyén. A férfi a verés után bejelentést tett és a rendőrök a környéken el is fogták a hat verekedőt.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a megvert férfi és támadóinak vezetője korábban is haragban voltak, a férfit napközben többször is megfenyegették.

Az áldozat szerdán este éppen egy helyi kocsma előtt álldogált, mikor megjelent 49 éves haragosa annak 27 éves fia, valamint még további három férfi és egy nő ismerőse. A tanúk szerint először veszekedés kezdődött, majd a 27 éves fiatalember megütötte apja haragosát, akit azután apja egy teleszkópos bottal - viperával - kezdett verni.

A társaság nőtagja közben kővel dobálta az áldozatot, a csoport egy másik tagja seprűnyéllel, egy harmadik pedig kutyalánccal szállt be a verekedésbe. A rendőrök az elfogott csapat ellen csoportos garázdaság miatt indítottak eljárást. Meglett a veréshez használt lánc és a seprűnyél is. A megvert férfi könnyebben sérült meg.

Címkék#rendőrség

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!