Kék hírek

2019.05.19. 15:38

Vonat gázolt halálra egy embert Monoron

19 óráig állhat helyre a menetrend, addig késések várhatóak a Budapest-Cegléd-Szeged és a Budapest-Cegléd-Szolnok-Debrecen-Záhony vonalon.

A Budapest-Cegléd-Szolnok-Debrecen-Záhony és a Budapest-Cegléd-Szeged vonalon 20-40 (esetenként 40-60) perccel hosszabb menetidőre számíthatnak az utasok vasárnap délután, mert Monornál ismeretlen személyt gázolt a Nyíregyházáról Budapestre tartó Hajdú Intercity. A helyszínelés végéig - várhatóan 15 óráig - csak egy vágányon haladhatnak a vonatok Monor és Üllő között. A menetrend estére állhat helyre - jelezte kora délután a MÁV közleménye.

A monori állomásnál lévő útátjárónál állt meg a Hajdú IC a vészfékezéskor, ezért itt nem lehetett keresztezni a vasutat a helyszíni szemle végéig.


14:30-ra befejeződött a helyszínelés és a Hajdú IC is továbbindulhatott. Fokozatosan, estig helyreállhat a menetrend a ceglédi vonalon.

Korábban írtuk:

Halálra gázolt a vonat egy embert vasárnap, a monori vasútállomásnál - tájékoztatta András Tamás, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t vasárnap.


A Mávinform közölte: a Budapest-Cegléd-Szolnok-Debrecen-Záhony vonalon 20-40 perccel hosszabb menetidőre számíthatnak az utasok vasárnap délután, mert Monornál a Nyíregyházáról Budapestre tartó Hajdú Intercity elgázolt egy embert. A helyszínelés végéig - várhatóan 15 óráig - csak egy vágányon haladhatnak a vonatok Monor és Üllő között. A menetrend estére állhat helyre - írták.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!