Kék hírek

2013.10.17. 15:07

Zavart nő akart magával vinni egy kisfiút Budapesten

A kisfiú édesanyjával villamosra várt a Jászai Mari téren, amikor egy 60 éves nő odalépett hozzájuk, az édesanyja kezét fogó gyereket megragadta, és maga felé húzta.

MTI

Személyi szabadság megsértése bűntettének megalapozott gyanúja miatt indít eljárást a rendőrség az ellen a nő ellen, aki csütörtök reggel Budapesten erőszakkal magával akart vinni egy négyéves kisfiút - közölte a police.hu-n a Budapesti Rendőr-főkapitányság.

A 60 éves nő, akit előállítottak az V. kerületi rendőrkapitányságra, zavartan viselkedett, ezért az eljárásba elmeszakértőt is bevonnak.

A tájékoztatás szerint a kisfiú édesanyjával villamosra várt a Jászai Mari téren, amikor egy nő odalépett hozzájuk, az édesanyja kezét fogó gyereket megragadta, és maga felé húzta.

A bejelentést követően öt perccel a helyszínre érkező járőrök már a megálló padján ülve találták az asszonyt, aki a rendőrök kérdéseire zavartan és összefüggéstelenül válaszolt.

Azt állította, azért akarta magával vinni a gyermeket, hogy a Széll Kálmán téren meleg teát és zsíros kenyeret adhasson neki.

A kisfiúnak az ijedtségen túl bántódása nem esett, sérülést nem szenvedett - közölte a rendőrség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!