Ország-világ

2007.05.18. 16:19

Lindsay a legszexisebb

A húszéves Lindsay Lohan lett az első a Maxim magazin száz legszexisebb nőt felvonultató idei toplistáján. <br>

Két bulitársnője, Britney Spears és Paris Hilton azonban fel sem került a listára. Ellenben Lindsay Lohan megelőzte Eva Longoriát, a Született feleségek című vígjátéksorozat egyik sztárját, aki két éven át volt az élen, ám idén csak a 9. lett a magazin immár nyolcadszor elkészített éves toplistáján.

Lindsay Lohan az év elején egy hónapot egy luxuselvonóban töltött, és most újra a régi. Tavaly a harmadik lett a listán, és tavalyelőtt került fel első ízben és azonnal a 2. helyre.

„Nincs még egy olyan sztár a világon, aki annyira a közfigyelem középpontjában volna, mint Lindsay. Minden mozdulatát árgus szemmel figyelik, és minden ténykedéséről beszámolnak" – írta a Maxim főszerkesztője, Jimmy Jellinik.

„Semmi sem lehet hízelgőbb számomra, mint hogy a Maxim százas toplistáján én lettem az első" – nyilatkozta Lindsay Lohan.
Az első tízbe került még: Jessica Alba, Scarlett Johansson, Christina Aguilera, Jessica Biel, Ali Larter, Eva Mendes, Rihanna, Eva Longoria és Fergie. Akik pedig az első százba sem kerültek be: Paris Hilton, Britney Spears, Mary Kate Olsen és Jennifer Aniston. A korábbi győztesek: Jessica Simpson (2004), Christina Aguilera (2003), Jennifer Garner (2002), Jessica Alba (2001).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában