Sport PRINT

2007.11.13. 21:08

Djokovics kiesett Sanghajban

A spanyol Ferrer nagy csatában, három játszmában legyőzte honfitársát, Nadalt a férfi tenisz Mesterek Kupáján, Sanghajban, és ezzel tovább bonyolódott a helyzet az Arany-csoportban. A szerb Djokovics már nem kerülhet be a viadal elődöntőjébe.

A spanyol Ferrer nagy csatában, három játszmában legyőzte honfitársát, Nadalt a férfi tenisz Mesterek Kupáján, Sanghajban, és ezzel tovább bonyolódott a helyzet az Arany-csoportban. A kvartettben Ferrernek két, míg a francia Gasquet-nek és Nadalnak egy-egy győzelme van, s egyelőre csak az dőlt el, hogy a szerb Djokovics már nem kerülhet be a viadal elődöntőjébe. A Vörös csoport második fordulóját szerdán rendezik. A körmérkőzések után a kvartettek első két helyezettje kerül az elődöntőbe. A torna összdíjazása 4,45 millió dollár.

Eredmények
2. forduló, Arany-csoport: Ferrer (spanyol, 6.)–Nadal (spanyol, 2.) 4:6, 6:4, 6:3, Gasquet (francia, 8.)–Djokovics (szerb, 3.) 6:4, 6:2. A csoportállás: 1. Ferrer 2 győzelem/0 vereség, 2. Gasquet 1/1 (3:2), 3. Nadal 1/1 (3:3), 4. Djokovics 0/2.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!