Sport PRINT

2007.11.20. 11:44

Újra edzésbe áll Wayne Rooney

Tizenegy nappal sérülése után, kedden újra edzésbe áll Wayne Rooney. A Manchester United támadója november elején szenvedett bokasérülést.

Az orvosok akkor azt mondták, legalább egy hónapos kényszerpihenő vár a 22 éves játékosra, Rooney azonban már kedden csatlakozik a csapathoz és elkezdi a könnyített edzéseket.

Steve McLaren, az angol válogatott szövetségi kapitánya a hír hallatán meghívta a csapat szerdai, Horvátország elleni sorsdöntő Eb-selejtezőjére, bátorítsa társait az öltözőben. Rooney biztosan nem lép majd pályára a találkozón, mint ahogy várhatóan a szombati, Bolton elleni angol bajnokin sem. Legkorábban jövő hét kedden, a Sporting Lisszabon elleni Bajnokok Ligája mérkőzésen térhet vissza a pályára.

A 22 éves Rooney nagyszerű formában volt a sérülése előtti hetekben, legutóbbi 10 mérkőzésén kilencszer volt eredményes. Idén azonban már nem ez volt az első sérülése, augusztusban egy hónapot hagyott ki, lábtörés miatt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!