Bulvár, celeb

2013.05.07. 18:29

Justin Timberlake világkörüli turnéra és új albumra készül idén

Justin Timberlake amerikai énekes nemzetközi turnéra indul idén októberben és tíz új szerzeménnyel rukkol elő szeptember végén - közölte a Live Nation koncertszervező cég.

MTI

Az énekes márciusban dobta piacra a The 20/20 Experience címet viselő stúdióalbumát, amely három egymást követő héten át uralta az amerikai lemezeladási listákat. Timberlake most azt tervezi, hogy további tíz dallal rukkol elő szeptember 30-án, a The 20/20 Experience című korong folytatásaként - számolt be az énekes új albumát is jegyző RCA kiadó.

Az előadó világkörüli turnéjának észak-amerikai része október 31-én indul Montrealban és 2014. február 10-én ér véget a Nebraska állambeli Omahában. Timberlake az amerikai rapperrel, Jay-Z-vel közös rövid nyári turné után kel útra. A Suit&Tie című sláger előadójának önálló turnéja többnyire olyan városokat fog érinteni - köztük St. Louist, Indianapolist és Edmontont -, amelyek kimaradnak a Jay-Z-vel közös Legends of the Summer című koncertsorozatból.


A Live Nation koncertszervező cég egyelőre nem jelentette be Timberlake európai, ausztráliai és dél-amerikai turnéinak időpontjait.

A tinisztárból és korábbi NíSync-tagból mára komoly színésszé és szólóelőadóvá avanzsált énekesnek 2006 óta a The 20/20 Experience az első új korongja. A lemez a 32 esztendős előadó visszatérését jelzi a zenei porondra. Timberlake az utóbbi években elsősorban filmes karrierjére koncentrált, de saját lemezkiadót is alapított.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!