Helyi időjárás

2013.08.15. 18:12

A hétvégén ismét melegszik az idő

Vasárnap ismét 30 Celsius-fok feletti maximumokra lehet számítani.

A hét végéig nem várható csapadék és fokozatosan melegszik az idő. Vasárnap ismét 30 Celsius-fok feletti maximumokra lehet számítani - derült ki az Országos Meteorológiai Szolgálat középtávú előrejelzéséből.

Pénteken általában sok napsütésre lehet számítani. A keleti országrészben helyenként több lesz a felhő, de csapadék nem valószínű. Az északi, északkeleti szél napközben keleten megélénkülhet. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 7 és 15 fok között, a legmagasabb nappali hőmérséklet 26 és 29 fok között alakul.

Szombaton az ország legnagyobb részén többnyire derült lesz az ég. Északkeleten, keleten lehet kevés felhő. Csapadék ott sem várható. A minimumhőmérséklet 11 és 17 fok között valószínű. A nappali maximumok várhatóan 28 és 31 fok között alakulnak.

Vasárnap túlnyomóan derült, száraz idő várható. A Kisalföldön néhol megélénkülhet a szél, másutt mérsékelt lesz a légmozgás. A leghűvösebb órákban 13 és 20 fok között alakul a hőmérséklet. Napközben várhatóan 30-34 fokig melegszik a levegő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában